Schotanus schrijft Hoofdredactie

Sinds 2010 is Friso Schotanus hoofdredacteur van verschillende magazines op sportvakgebied. Ook voor de creatieve opzet, het schrijven en coördineren van uw bedrijfsmagazine of website, jaarverslag of beleidsplan bent u bij hem aan het juiste adres.

In 2001 publiceerde ik mijn eerste verhaal in het voetbalmaandblad JOHAN. Nadien schreef ik als freelancer voor AD Sportwereld en maakte economische en loopbaanverhalen voor NRC Next, voor vakbladen als FEM Business en Bizz en voor het relatiemagazine Accent van accountantskantoor BDO.

Sinds 2007 heb ik mij als journalist en redacteur gespecialiseerd op sportvakgebied. Ik schrijf voor verschillende magazines van Arko Sports Media, zoals SportNext (sportmarketing) en Sport & Strategie. Van 2007 tot 2010 was ik adjunct-hoofdredacteur van laatstgenoemd magazine en daarna ben ik hoofdredacteur van Lopend Vuur (een uitgave van NOC*NSF  voor topsportend Nederland), Centre Court (kennisplatform van tennisbond KNLTB) en Sport, Bestuur en Management (vakblad voor sportverenigingen).

Zie: Centre Court 

Zie: Sport, Bestuur en Management